Want your
own Fotopage?






 
Muhaini 's FotoPage

By: Muhaini Othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Jun-2006 05:57 Email | Share | Bookmark
Kedai Kek aku

kek ni kek coklat moist dua tingkat (RM130)
ni dari pandangan atas
eemm....menggiurkan....blueberry
bunga tu bukan bole makan....
Kek kahwin kawan aku aku hadiahkan (RM 75)
gambar untuk cuci mata....
Ni my personal favourite, 3 jam nak design...(RM40)
Ni kira design baru gak... cantik tak..
fokus sikit dekat2 bukan senang nak buat...
photographer aku nie bagus semua sudut dia amik
Ni kek yang selalu pelanggan order, simple dan krimnya sedap....
harganya hanya RM30 design boleh runding...
Ohh.... Ibu....
Ini kek special untuk birthday anak sulung aku Haziq.
dia nak letak patung dinasour and ultraman kat atas kek....
6 jam gak aku hias kek nie... lama tu... ponat...
boleh bayangkan tak... dinosour & ultraman lawan kat bandar ni..
pandangan dari helikopter mainan
We... love.... U Haziq... Mak bapak mana yang tak sayang anak...
Ahhh... marvelous....
Blueberry Cheese Cake (RM45) ajer...
leceh nak bakar kek nie patutle secret recipes jual mahal.
Semasa dalam proses menghias kek dgn blueberry.... berry2 nice.
Pertunangan kawan yang dah selamat nikah.... (RM30)
Jauh kek ni jalan ke Sabah kot... aku pun tak pernah sampai lg.
Jgn marah zaki... promote jerrrr...
Kek hantaran kawan (RM45)
Pandangan sisi
pandangan dari sisi lain
enjoy!
ni kek kawan juga untuk majlis potong kek
Pandangan atas.
ni bahagian bawah kek
lepas kek bawah siap di hias
pandangan kek bahagian bawah
fokus pada bunga
Ni kek terbaru orang order...
Bunga buat sendiri...
ni kek birthday sepupu tema dia putih pink.
Topping White chocolate and fresh cream (pink)
Ni kek birthday aku!!! simple jer janji sedap...
Ada ke birthday girl buat kek sendiri.... kasian....
Ni Kek anniversary mak & abah aku. Tp aku salah tulis...
Ni versi yang betul... sorry mom...
Ni kek blueberry cheese sedara aku tempah....
Namapk tak blueberrynyer....
Assalamualaikum kekawan, semua kek kat dalam album nie aku yang buat. kreatif tak? bolehle... saja mengisi masa lapang.... bisnes kecil-kecilan ajer...kalau ada nak try order takde masalah e-mail ajer kat aku.... Aku specialize kek coklat moist... maybe in the future aku tambah lagi kek... Harga kek di customize ikut permintaan pelanggan.... [/color] email aku : muhaini@uthm.edu.my atau sms 0177161476. Pelanggan yang boleh order hanya sekitar parit raja, batu pahat dan air hitam dan sesekali kat JB sebab weekend kadang2 aku balik jb.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net